top of page

Dansk Emballage udvider

Opdateret: 19. aug. 2022

Dansk Emballage ApS udvider og køber naboejendommen på 48.000m2 beliggende på Industrivej 4, Vamdrup.


Dansk Emballage ApS, som beskæftiger sig med genbrug og recycling af industriel emballage, fortsætter sin vækst i Danmark, og med købet af Industrivej 4, åbnes nu muligheden for et stort nyt recycling center, som længe har været højt prioriteret i ledelsen.


"Vores mission og strategi med recycling centret er at skabe stor værdi for vores kunder, ved at fuldende kredsløbet i den cirkulære emballage, dvs. at give emballagen et nyt liv efter at den er blevet genbrugt flest mulige gange i sin oprindelige form. Når levetiden er opbrugt, neddeles emballagen til materiale genanvendelse, og vil efterfølgende indgå i produktionen af ny emballage", oplyser Adm. Direktør Martin Schack Staffeldt.


Når det nye recycling center er etableret og driften er påbegyndt, forventes det at vi kommer til at mangle arbejdskraft. Vi vil derfor indenfor nærmeste fremtid, søge efter nye, dygtige medarbejdere.


"Vores forøgede lagerkapacitet ruster os endnu bedre i forhold til de forhøjede råvare- og transportpriser. Vi har nu bedre mulighed for at leve op til efterspørgslen hos vores kunder, og har mulighed for at udvide med mange services inden for forædling, recycling, håndtering og parkering af industriel emballage", fortæller Direktør Jacob Rosenstand Kunøe.

Medarbejdere fra Dansk Emballage ApS foran ejendommen ved Industrivej 4, Vamdrup

Comments


bottom of page