top of page

Pressemeddelelse

MJ Plastics overtager Dansk Emballage i Fårevejle

Med overtagelsen af Dansk Emballage pr. 17. maj 2021, bliver MJ Plastics, der i forvejen ejer

Emballage Vaskeriet i Vamdrup, Danmarks største leverandør af genbrugsemballage til

industrien, herunder palletanke, tromler og fade i plast og stål.
Tilføjelsen af det nye søsterselskab udvider MJ Plastics’ tilstedeværelse i Danmark, som skaber yderligere nærhed til kunder, nu også på Sjælland, med hurtig respons og kort transportvej.

”Jeg er begejstret for at byde Brian Lind og Dansk Emballage velkommen til vores team. Vi begynder straks på arbejdet om sammen at udføre vores strategi om at levere bæredygtige emballageløsninger til vores kunder. Kombinationen af vores styrker vil skabe stor værdi for vores kunder. Vi føler os forpligtet til at fortsætte udvidelsen af vores tilstedeværelse på det danske marked og til at yde den bedste kundeservice samt tilbyde markedets mest omfattende produktudvalg.”, fortæller administrerende direktør og medejer Martin Schack Staffeldt.


Tidligere ejer af Dansk Emballage, Brian Lind fortsætter i rollen som fabrikschef, tilføjer: ”Kombinationen af Dansk Emballage og Emballage Vaskeriet, to stærke virksomheder indenfor industriel emballage, lægger grundlaget for at skabe stor værdi og muligheder for vores medarbejdere, kunder og leverandører. Vores evne til at tilbyde en komplet serie af produkter og tjenester på tværs af Danmark er spændende.”


”Med Emballage Vaskeriet har vi set at arbejde med cirkulær økonomi og miljøledelse, hvor vi optimerer alle processer (logistik, genanvendelse, genbrug, affald, spildevand mm), giver mulighed for større indsamlingsvolumen og dermed større CO2 besparelse for vores kunder. Overtagelsen af Dansk Emballage giver store synergier på logistik og anlæg, hvilket vil gøre de to selskaber mere bæredygtige.”, fortæller udviklingsdirektør og medejer Jacob Kunøe.


Om Dansk Emballage:

Dansk Emballage, grundlagt i 1989, har over 30 års erfaring i handel med ny og renoveret industriemballage, herunder palletanke, tromler, dunke, paller. Virksomheden renoverer og sælger bl.a. mere end 30.000 palletanke om året og har pt. 7 ansatte.
Om MJ Plastics:

MJ Plastics ApS er et dansk firma grundlagt af Jacob Rosenstand Kunøe og Martin Schack Staffeldt i 2020, med adresse i København. Virksomheden investerer i små og mellemstore virksomheder, der opererer med industriel plastemballage, med fokus på cirkulær økonomi og genanvendelse.


Ejerne af MJ Plastics har mange års erfaring inden for fremstilling og genanvendelse af plast, samt med rådgivning inden for mange typer virksomheder og industrier.

Comentarios


bottom of page