top of page
EVIPhjul.png

 

Cirkulær Økonomi
Dansk Emballage indsamler og sælger rekonditionerede, ”rebottled” og nye palletanke (IBC). Vi afhenter, sorterer, vasker, istandsætter og kontrollerer palletanke i en ISO14001 (miljø) og ISO9001 (kvalitet og forsyningssikkerhed) certificeret proces og sælger dem igen som genbrugsemballage. I de tilfælde hvor dette ikke kan lade sig gøre, ned deles palletankene til materiale genvinding / recycling. Plasttromler og plastdunke er omfattet samme koncept.

Bæredygtig proces - spar penge og skån miljøet
Med vores kundetilpassede og intelligente løsninger, optimerer vi løbende på bæredygtighed og miljø og skaber en positiv CO2 effekt for virksomheder til gavn for vores fælles planet. Derudover arbejder vi på at blive CO2 neutrale gennem plantning af ny skov.

Vi arbejder mod 2025
Med vores indsamlingsprogram dokumenterer og sikrer vi at vores kunder gennem Dansk Emballages serviceydelser kan leve op til EU´s Emballagedirektiv i 2025, om udvidet producentansvar.

 

Vi tager snakken om miljøet seriøst – vi vil gerne gøre en forskel
Vores mission er at bidrage til den grønne omstilling ved at reducere CO2 aftrykket for dig som kunde og os som virksomhed. Plast er ikke et dårligt, men et godt materiale, når det genanvendes og ikke forbrændes eller smides i naturen.

Box cirkulær økonomi.png
bottom of page