top of page
Tropical Leaves

Sammen med os øger I 
bæredygtigheden af industriemballage

For os er bæredygtigt genbrug konkret. Det handler om:

  • Gennemtænkt logistik omkring indsamling og leverance

  • Kvalitetskontrol og sikkerhed

  • Viden om kemi , vask og miljøgodkendt spildevandshåndtering

  • Viden om CO2 udledning og hvordan det reduceres

  • Genbrug af vand og minimeret vandforbrug

  • At stræbe efter maksimal genanvendelse ved at vaske den emballage som kan vaskes, granulere det som ikke kan vaskes og sende det som ikke kan granuleres til kemisk recycling

Vores mission

Anker 1

Cirkulær økonomi – total løsning

Dansk Emballage sælger vaskede/rekonditionerede, ”rebottled” og nye palletanke (IBC).

Vi afhenter, sorterer, vasker og istandsætter og kvalitetskontrollerer palletanke i ISO14001 og 9001 certificerede processer og sælger dem igen som genbrugsemballage. Hvis de ikke kan vaskes, bliver de recyclet i vores recycling center. Granulatet fra vores recycling center indgår i nye palletanke med en andel genbrugsmateriale. 

Med nogen kunder har vi totale, cirkulære løsninger, hvor vi hjælper producenter med at indsamle hos deres kunder og kunders kunder, rekonditionerer/vasker og leverer tilbage til producenten så emballagen kan påfyldes igen..

Vi har en tæt relation til vores afhentningssteder, som via vores afhentningsportal og rapportsystem plastretur.nu får dokumentation af hvordan deres brugte emballage er genanvendt og hvilken Co2 besparelse de har opnået.

Dansk Emballage arbejder også konstant på at reducere vores "kongetal", Co2 per produceret palletank.

Bæredygtig proces - spar penge og skån miljøet
Med vores kundetilpassede og intelligente løsninger, optimerer vi løbende på bæredygtighed og miljø og skaber en positiv CO2
effekt for virksomheder til gavn for vores fælles planet. 

Vi arbejder mod juli 2025

Med vores afhentningssystem - plastretur.nuog service kan vores kunder leve op til EU´s Emballagedirektiv i 2025, om udvidet producentansvar, hvor det er påfylderen af emballage som har ansvaret for sikker bortskaffelse af brugt emballage.

Vi tager snakken om klima og biodiversitet yderst seriøst – vi vil gøre en forskel
Vores mission er gøre en forskel ved at reducere CO2 aftrykket for dig som kunde og os som virksomhed. Plast er ikke et dårligt, men et godt materiale, når det genanvendes og ikke forbrændes eller smides i naturen.

bottom of page